China Glaze – Aqua Baby

Detta lacket var ett av dem jag beställde från H2T senast. Jag gillar denna färgen starkt! (Hela beställningen blev väldigt lyckad måste jag säga… ) China Glaze Aqua Baby sägs vara en kopia av China Glazes Shower Together. Det är en lite dammig blå färg, mer teal än blå. Den känns väldigt klassisk för att vara blå! Något för den som vill pröva blått men inte vågar ha riktigt klarblå?

chg-aqua-baby11

Jag har en teori som jag inte har bevisat än. Men jag trot att jag gillar de gamla ChG-lacken bättre än de nya. Jag vet inte om det är för att de gamla sitter bättre med min Bonder+SV kombination eller om det är att ChGs formula var bättre i sig förr. De lacken som jag har från kollektioner som är ca 2 år gamla sitter så mycket bättre än de nya! Orange Marmalade som jag älskar (se nedan) började tyvärr flisa sig efter bara en dag. Och det är ju trist… Har hört att även många andra från MUA’s nail board har problem med att få dem att sitta. Så tråkigt då färgerna är underbara! Jag ska kolla upp detta och återkommer! =)

I love love love ChG’s Aqua Baby! It’s a dusty teal blue that’s very easy to work with. On this picture I’ve used 3 coats + SV. It’s strange, ChG’s old ploishes wear so much better than the new ones. Orange Marmalade started to chip already after one day of wear, not OK. But I haven’t had any problems with the older polishes, I almost think they weat better than the OPIs. What do you think? Is it my Bonder +SV combo that compliates things or do the newer ChG’s chip more easily?

Advertisements

~ by lackoholic on 09 April 2009.

6 Responses to “China Glaze – Aqua Baby”

  1. Underbar klarblå färg! 🙂

  2. Hmm konstigt. För jag hade inga problem med chippning alls med de nya chglacken. Mina sitter minst en vecka och då är det bara kantskav som syns.

    • Skumt! Kanske har jag haft otur och fått dåliga ex? Vad använder du för bc/tc till ChG?

  3. Härlig färg! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: