Trender vår/sommar 2009

Här kommer Lackoholics trendpport för våren och sommaren 2009! Till våren ser vi flera tydliga trender, somliga relativt nya men vissa är kvar från förra säsongen.

chanel-2009

En färg vi ser mer av denna våren och sommaren är lila i alla nyanser. Ljust grålila, djup klarlila och vampig mörklila. Titta bara på Chanels Vendetta så förstår ni! Lila ser vi även i OPI’s vårkollektion “South Beach“, och finns också med i den kommande sommarkollektionen.

OPI’s sommarkollektion innehåller sommarens andra stora trend som håller i sig från förra året, nämligen ljusa starka färger. Kör på orange, blått eller turkost, gult och rosa!

opi-brights-2009

Vi ser även ljusa naglar hålla i sig – tänk “nästan vitt”. Heltäckande cremelack som lutar åt det gråa eller lila hållet är helt rätt! Kolla in Orlys nya vårkollektion Prepster!

Sist men inte minst tror jag även att metallictrenden kommer att hålla i sig i sommar. Vi har sett mycket av det under vinterns kollektioner och det kommer passa ännu bättre till brunbrända händer och somrig make up!

Advertisements

~ by lackoholic on 04 March 2009.

One Response to “Trender vår/sommar 2009”

  1. […] håll utkik på bloggen för väldigt  snart kommer swatches både från OPI’s Brights Collection 2009 och Color Clubs Electro Candy kollektion! Yay! =) Men först är det […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: